Днес, 7 септември, ще се раздадат наградите WellChild, а на тържествената

...
Днес, 7 септември, ще се раздадат наградите WellChild, а на тържествената
Коментари Харесай

Когато Чарлз няма време да се срещне с Хари

Днес, 7 септември, ще се раздадат наградите WellChild, а на тържествената гала в Лондон ще участва и принц Хари, който е патрон от организацията повече от 15 години. Това ще е първото му връщане на Острова от погребението на кралица Елизабет Втора предходната година. И всички се чудят дали ще се срещне със своите родственици.
 Меган Маркъл идва в Германия малко след Хари за игрите Invictus
И Меган идва в Европа

Херцогинята следва брачна половинка си

Според източници от двореца, представени от Daily Mail, крал Чарлз е споделил пред свои доближени, че " няма време " в графика си, с цел да се възползва от късата опция да се срещне с по-малкия си наследник. И като че ли този факт не го тормози изключително. Принц Уилям също от месеци не е разговарял с брат си, по тази причина и шансът да се видят лице в лице е най-малък.

Това, че принц Хари няма да бъде топло посрещнат в кралския двор, към този момент не е изненада за никого, изключително на фона на обстоятелството, че двамата си брачната половинка му Меган Маркъл не получиха покана за последните значими празненства в двореца. А и след излизането на биографичната книга " Резервният " пропастта сред отцепника и неговото семейство към този момент наподобява непреодолима.
 Снимка 630455

Наскоро някогашният херцог на Съсекс още веднъж насочи директни обвинявания към фамилията си за липса на поддръжка в сложен за него миг. А в този момент, още веднъж на британска земя, той няма да бъде нито в тяхната компания, нито в тази на Маркъл, която ще остане в Съединени американски щати. Междувременно пък роднините на принц Хари се чака да се съберат в Балморал, с цел да почетат безшумно първата годишнина от гибелта на кралица Елизабет Втора.
 Принц Хари в Heart of Invictus - самопризнания за трамвата от гибелта на Даяна и за задачите в Афганистан
Най-трудният интервал в живота на Хари

За какво упрекна фамилията си

Съвсем скоро, на 15 септември, принц Хари, ще навърши 38 години. А съгласно кралски коментатори той може да получи поздравления с " маслинова клонка " от брат си Уилям, само че това надалеч не значи, че ледът посред им ще се разтопи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР